Коли до Луцька завітає Дід Мороз

29 Листопада 2015, 11:11
3465

Маленькі лучани, до яких навідається Дід Мороз, можуть приєднатися до майже 600 дітей країни, які вже надіслали свої листи головному персонажу нового року.

25 листопада Укрпошта офіційно оголосила про урочисте відкриття масштабного новорічного проекту – «Пошта Українського Діда Мороза» – пише ІА «Волинські новини».
Як повідомляє прес-служба Укрпошти, відтепер уся малеча країни може хутчіш починати писати листи головному персонажу зимових свят – українському Діду Морозу.

Наклеївши поштову марку на конверт, необхідно покласти листа в поштову скриньку або відправити його в одному з відділень Укрпошти по всій країні. На всі листи, на яких вказано зворотну адресу, діти отримають відповіді особисто від Діда Мороза або його лісових помічників.
Мета новорічного проекту Укрпошти – подарувати радість та віру в казку всім українським дітям.

«Дива стаються там, де в них вірять, і чим більше вірять, тим частіше вони стаються, – відзначила директор з маркетингу та комунікацій Укрпошти Олена Юрковська. – У цьому році ми отримали вже близько 600 листів Діду Морозу. Не чекаючи офіційного старту компанії, найбільш «нетерпляча» малеча почала активно писати листи, що свідчить про цікавість дітям такого новорічного свята. Проект також покликаний розвивати у дітей письмові навички, вміння правильно формулювати та висловлювати свої думки».

Цього року український Дід Мороз вирушить у турне містами України, щоб діти з різних куточків країни змогли побувати на театралізованій шоу-виставі за участю казкових героїв та отримати солодкі подарунки. Свою подорож Дід Мороз розпочне 18 грудня з Головпоштамту, привітавши з новорічними святами малечу столиці.

З 18 грудня до 19 січня український Дід Мороз мандруватиме Україною, завітавши до 24-ох поштамтів різних міст. Луцьк Дід Мороз відвідає 20 грудня.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром