Княгининок: оголошують конкурс соціальних проектів розвитку громади

12 Липня 2017, 14:18
3443

На конкурс за підтримки Британської Ради в Україні виділять 80 тисяч гривень.

Захід організовує Княгининівська об’єднана територіальна громада у партнерстві з програмою «Активні громадяни» від Британської ради в Україні та ГО «Молодіжна платформа». Про це повідомляє Молодіжний центр Волині.

У конкурсі можуть взяти участь активні жителі Княгининівської ОТГ, які мають ідеї проектів у таких напрямках:

–  покращення інфраструктури публічного простору громади, в тому числі для соціальної інтеграції людей з обмеженими можливостями (ідеї щодо створення креативних елементів благоустрою на вулицях села, забезпечення доступу до сільських та туристичних об’єктів людей з обмеженими можливостями);

розвиток туризму (фестивалі, події, заходи, створення у просторі громади нових об’єктів туристичного інтересу, арт-об’єктів, маршрутів, атракцій тощо);

підтримка молодіжних ініціатив (проекти, які підтримуватимуть молодих людей, їх активність та ідей творчої молоді громади).

Загальний бюджет конкурсу становить 80 тисяч гривень. З них 50 тисяч гривень надає Княгининівська сільська рада, а 30 тисяч гривень  – Британська Рада в Україні. Максимальне фінансування в рамках одного проекту складає 20 тисяч гривень.

Заявки на участь в конкурсі подаються з 12 липня 2017 року по 22 липня 2017 року. Подати заявку можна за допомогою онлайн форми: https://goo.gl/forms/TMf0phj244ddxhpl2, надіслати на електронну пошту [email protected] або передати у паперовому вигляді у Княгининівську сільську раду.

Аплікаційну форму та деталі конкурсу ви можете знайти на сайті – http://pitching.in.ua/kniagynynok.


 

Конкурс проходить за підтримки підтримали голови Княгининівської сільської рада Олени Твердохліб та депутата Княгининівської сільради Андрія Котищука.

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром