З могили загиблого у Волновасі капітана СБУ у Луцьку зникли боксерські рукавиці

12 Липня 2017, 11:17
4985

Рукавиці встановили на монументі в пам’ять про Віктора Мандзика, адже він отримав мав звання «Майстер спорту з боксу» і вже з 13 років займався боксом.

Про це інформує Волинь24.

Очевидно, що ті, хто їх знімав, подумали ніби рукавиці залізні. За словами свідків, коли вандали зрозуміли, що вони – із каменю, то залишили їх на кладовищі поблизу могили.



 

Тож батько загиблого забрав боксерські рукавиці додому.



 

Народився Віктор Мандзик 7 грудня 1986 року у Луцьку. Він був єдиним сином у батьків. З січня 2015 року  перебував у зоні проведення антитерористичної операції в Донецькій області, де особисто брав участь в затриманні озброєного терориста.
 

Вранці 21 березня 2015 року на в'їзді до Волновахи троє людей, під виглядом українських добровольців (під керівництвом Дениса Гордєєва з позивним «Адвокат», помічника нардепа Андрія Денисенка й організатора приватної охоронної структури), зупинили три вантажні фури під приводом запобігання контрабанді товарів. 

Конфлікт виник близько 7 години, коли під'їхали працівники СБУ. У Віктора Мандзика відібрали службове посвідчення і табельну зброю – автомат АК74У. Після чого «Адвокат» зробив два постріли з автомата – перший у повітря, а другий – в голову Мандзика.

Через отримані поранення чоловік помер у машині «швидкої допомоги». Протягом кількох діб затримали Гордєєва та інших членів угруповання. У лютому 2016 року обвинувальний акт стосовно 7 осіб передали до суду, їм інкримінують 11 статей Кримінального кодексу України. 



 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром