Сонячні крішнаїти привезли до Луцька сильний дощ

12 Липня 2017, 10:45
7631

З яких куточків України приїхали ці дивні люди та що означають їхні танці.

По проспекту Волі до вулиці Лесі України влаштували ходу крішнаїти - одну з найпозитивніших релігійних течій в Україні.

Учасників ходи нараховувалося приблизно 20-30 людей. Одягнені приблизно однаково: в оранжевому або білому, схожому на простирадла, одязі.

З мікрофоном і колонкою вони красиво співають «Маху - мантру», пританцьовуючи. Кожен з крішнаїтів є вегетаріанцем, тож охочим під час ходи вони пропонують вегетаріанське печиво, а також їхні книги, зокрема збірники вегетаріанських рецептів.

Просять, скільки не шкода грошей, а також дають візитку і запрошують в неділю до їхнього храму.

«Я родом з Рівного, приїхала з сестрою і мамою на дві ходи до Луцька, після цього їду в Київ», – розказує Крішнаїтка Катерина з Києва

На запитання, що означає ваш танець, дівчина відповіла: «Ми повторюємо ім'я Бога, воно містить в собі все. Господь - це джерело любові, щастя, ми повторюємо Його ім'я і від того щасливі».


Танець крішнаїтів називається Харінама - це товариство свідомості Крішни. Крішнаїт Іван з Криму розповів, що зазвичай люди позитивно реагують, коли бачать їхню ходу.

Попри сильний дощ з грозою, лише декілька крішнаїтів одягнули дощовики. Ці люди привезли з собою радість, усмішки і танці.





2



1

1

Олена СОЛЯНИК
 

Коментарі
12 Липня 2017, 14:56
Сатаністи!!!!
13 Липня 2017, 02:47
Чому "дивні люди" ? ікононосітелі і цілувателі якого "мощо"-гімна , значить норм, не дивні?
13 Липня 2017, 02:59
Оці бородаті пузани з натовпом рабів,повзаючих на колінах значить не дивні?
13 Липня 2017, 11:13
Сатаністи не такі. Сатаністи час від часу носять по місту коробочки з костями. А, і ще одягаються як щрсь середнє між клоуним і підаром. А ці - дуже позитивні.
14 Липня 2017, 06:58
Просто якась ходячо-співаюча реклама здорового способу життя та позитивного мислення) А місцеві христ. пописька лише людей на гроші розвести бажають і політ пропаганду ведуть ...а, ще кладовища розкопують та викидають по ярам та під каруселі в парк((
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром