На Любешівщині спортсмени «Воїна» вшанували пам’ять Героя Небесної сотні

23 Лютого 2021, 09:03
1210

У селі Деревок Любешівського району відбулася товариська зустріч з бойового самбо, присвячена пам'яті Героя Небесної сотні Едуарда Гриневича.

15 спортсменів клубу «Воїн» із Луцька та стільки ж «воїнів» з Деревка провели між собою товариські поєдинки. Про це повідомляють організатори СК «Воїн» на своїй сторінці у фейсбуці.

«Усі спортсмени отримали грамоти та медалі за участь. Призових місць не визначали, адже це внутрішньоклубна зустріч, щоб наші спортсмени могли повправлятися у своїй майстерності з іншими», – пояснив тренер з ударної техніки Дмитро Василенко.

Президент Федерації бойового самбо України у Волинській області Олександр Редько подарував тренеру любешівських «воїнів» Василю Корцю спортивний костюм збірної України, а усіх учасників змагань привітав солодощами.

Змагання ознаменувалися ще однією приємною подією: вітання із 60-літтям приймав тренер Василь Корець, якому «воїни» вручили цінний подарунок.

Крім того, на товариські змагання завітав голова Любешівської територіальної громади Олег Кух, який вручив самбовки кращим спортсменами філії клубу «Воїн» у Деревку.








Фото зі сторінки

Любешівської районної газети «Нове життя»

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром