«Зрадили колег, партію і людей»: Роман Романюк про двох депутатів міськради

11 Липня 2017, 20:37
3371

Волинська обласна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» розпочала процедуру відкликання за народною ініціативою депутатів Луцької міської ради Євгена Ткачука та Олександра Козлюка.

Це сталось у понеділок, 10 липня.

Свою думку щодо відкликання цих депутатів у дописі на Facebook висловив Директор Волинського центру зайнятості Роман Романюк

«У 2015-му році Євген Ткачук та Олександр Козлюк зайшли до Луцької міської ради єдиною командою на чолі з Луцьким міським головою Миколою Ярославовичем Романюком і весь період разом працювали над розвитком міста. Сьогодні ж у стінах мерії склалася непроста ситуація.

В момент, коли з нами не стало визначальної людини – депутати почали шукати вигідніше місце під політичним сонцем. Вони зробили свій вибір, тим самим зрадивши колег по фракції, зрадивши ідеї партії та надію, яку люди покладали на згуртованість дій «Солідарності».

Сьогодні, користуючись можливістю, передбаченою законодавством, «Солідарність» звільняє свої лави від людей, які зробили свідомий вибір на користь «тимчасової влади».

Практична діяльність Євгена Ткачука та Олександра Козлюка стала суперечити основним принципам і положенням передвиборчої програми Партії. Замість того, аби відстоювати інтереси громади і працювати на користь міста в єдиній команді «Солідарності», Євген Ткачук та Олександр Козлюк піддалися амбіціям та вирішили відстоювати власні інтереси.

У цій непростій ситуації багато людей показали своє справжнє обличчя. Пройшовши у раду під брендом найбільшої та найрейтинговішої політичної сили, ці депутати зрадили своїм переконанням та забули про обіцянки, які давали своїм виборцям. 

Зважаючи на політичну відповідальність за дії вказаних депутатів, закликаю лучан зробити для себе відповідні висновки і підтримати процедуру їх відкликання, поставивши свої підписи в підписних листах, тим самим дати можливість більш достойним депутатам працювати в міській раді на благо лучан».

Коментарі
12 Липня 2017, 02:18
Пане Романюк! Перш ,ніж закликати виборців до якоісь діі , мабуть, варто було б пояснити більш детально що такого недостойного зробили ці депутати?
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024