«Меценати для солдата» закликають підприємців до співпраці

28 Листопада 2015, 14:45
5433

Координатори проекту «Меценати для солдата» (МдС) звертаються до підприємців Луцька та області з проханням долучитись до безготівкової підтримки бійців та їхніх сімей. 

Безготівкова підтримка – означає те, що підприємець чи власник бізнесу не допомагає грішми. А може передати допомогу своїми товарами, речами чи безплатними сертифікатами, запровадити знижки на послуги, надати консультації – тобто допомагає, не витрачаючи живі гроші.

Текст звернення: 

«Шановні підприємці Луцька та Волині і просто небайдужі патріоти нашого краю!
Волонтерський рух «Мeцeнaти для сoлдaтa» потребує вашої підтримки для бійців, їхніх діток та сімей загиблих героїв, що віддали за нас найдорожче – своє життя. Наш проект безготівковий, ми не збираємо коштів.
Натомість пропонуємо долучитися до наших основних ініціатив і стати нашими партнерами:

– Ми щомісяця формуємо продуктові набори як для бійців (незалежно чи теперішніх, чи для тих, хто вже повернувся з пекельної війни), так і для сімей з критичної групи (у яких наші побратими загинули, пропали безвісти або й надалі перебувають у полоні). Наразі раціон набору складається із замороженої курятини, макаронів та хліба, тому було б добре збільшити асортимент продуктів, аби наша допомога виглядала більш суттєвою (це може бути олія, консерви, фрукти, овочі, побутова хімія, засоби гігієни тощо).

– У наших військових є дітки, і ми разом з вами зможемо їх привітати під час новорічних свят, тому розглянемо будь-які ваші пропозиції на цю тему, адже це не так складно – подарувати усмішку і приємні емоції дитині (це можуть бути квитки на відвідини театру чи кінозалу, передача подарунків, святкові програми або майстер-класи, концерти у ваших чи наших приміщеннях).

– Ви завжди можете запропонувати за нашим посередництвом свої послуги для бійців. Зробіть для наших героїв щось по собівартості, надайте свої сертифікати, картки постійного клієнта, знижки, консультації або будь-що інше, до чого у вас є дотичність та можливість, чим ви займаєтесь чи що виробляєте.

Ми цінуємо будь-яку допомогу і сприяння для бійців у цей складний для України історичний момент з мінімальними втратами у бізнесі та вашого часу. Координатори завжди до диспозиції, зв’яжіться з нами за тел: 050-973-44-84.

Для зручності – меценати можуть заповнити анкету на свої послуги он-лайн на сайті: http://volynsos.com.ua/1759-2/, або написати в групі МдС у Фейсбуці: https://www.facebook.com/groups/1595517907346668/?fref=ts,
Також запрошуємо до співпраці волонтерів».

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром