Глушець: винному у задимлені території складів загрожує до семи років за ґратами

11 Липня 2017, 17:12
2753

Правоохоронці почали розслідування за фактом задимлення на території приватного підприємства в обласному центрі Волині.

10 липня, близько 9:00 години, правоохоронці отримали повідомлення про те, що на вулиці Глушець у Луцьку, на території приватного акціонерного товариства, де знаходяться склади, пролунав хлопок, після чого з’явився жовтий дим, йдеться у повідомленні на сторінці Поліція Волині у Facebook.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції, кінологи та спеціалісти-вибухотехніки і провели детальний огляд місця події.  Правоохоронці знайшли і вилучили предмет, який спричинив задимлення, після чого направили його на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України. 

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, до семи років позбавлення волі.

Нині поліція проводить заходи на встановлення осіб, причетних до скоєння правопорушення.

Нагадаємо, бюро речника Міністерства закордонних справ Польщі повідомило про те, що 10  липня, зранку, невідомі намагались закинути підпалену петарду на територію генерального консульства у Луцьку, на вулиці Дубнівській.


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром