У «Art-кафедрі» відбулась виставка молодої художниці

28 Листопада 2015, 12:39
5261

У рамках нового проекту «Крок до мистецтва» галерея «Art-кафедра» відкрила виставку Анастасії Малімон.

«Крок до мистецтва» спрямований на співпрацю з молоддю Волині. Молоді художники мають можливість представляти свої твори у арт-кафе «Стоп-кадр».

«Твори Ван Гога, Сезана, Гогена вперше виставлялись навіть не в арт-кафе, а у звичайних харчевнях. Добре, що ми маємо простір для молодих митців у Луцьку», – заявила критик Зоя Навроцька.

Анастасія Малімон – професійна художниця. Дівчина відвідувала гурток малювання у Палаці учнівської молоді. Згодом вступила на спеціальність «Образотворче мистецтво» СНУ ім.Лесі Українки. Каже, що ніхто з одногрупників ще не мав персональних виставок.

«Усі мої друзі тут. Вони прийшли мене підтримати і дуже радіють», – з теплотою розповідає дівчина.

Молода художниця зізнається, що пропозиція власної виставки стала для неї несподіванкою. «Пам'ятаю, це був День студента. Я вже збиралася іти святкувати з друзями. Ввечері мені зателефонував викладач живопису та рисунку Генадій Юр'єв і сказав, що «Art кафедра» пропонує організувати виставку. Зої Навроцькій сподобались мої роботи і вона погодилась представити їх загалу», – розповідає Анастасія Малімон.

Роботи Анастасії Малімон – це переважно портрети і натюрморти. Деякі з них є екзаменаційними, а твір «Роздуми» – дипломна робота студентки. Улюбленою картиною дівчина вважає портрет свого хлопця. «Я розбудила його о третій ночі, і попросила посидіти 3-4 годинки до ранку», – з посмішкою розповідає про роботу дівчина.

Виставка діятиме до кінця грудня. Організатори сподіваються, що до початку новорічних корпоративів кожен охочий завітає до арт-кафе та познайомиться з роботами юної художниці.







 

Коментарі
29 Листопада 2015, 00:45
Портрет рідного брата??? В Анастасії немає рідного брата!
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром