Єпархії православних церков «відхрестились» від бородатого дебошира

11 Липня 2017, 13:07
5338

Прес-служби обох волинських єпархій повідомили про те, що чоловік, який влаштував бійку в центрі міста, не є священнослужителем церков Київського чи Московського Патріархату.

Нагадаємо, учора, 10 липня, на проспекті Волі нетверезий чоловік завдав тілесних ушкоджень старшому чоловікові, який виявився відомим луцьким фотокореспондентом.

«Поглянувши на обличчя, не пригадую такого серед священнослужителів Київського патріархату. Не віриться взагалі, що він священик», – прокоментував ситуацію голова інформаційно-видавничого центру Волинської єпархії Київського Патріархату Віталій Собко.

Те ж саме у телефонній розмові сказав і голова інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії Московського Патріархату Валентин Марчук.

Водночас, за останньою інформацією від колег з «Вісника», агресивний чоловік виявився не священиком, а послушником однієї з православних громад області. Тобто, неадекватний молодик, нібито, тільки готується прийняти чернецький сан.

Читайте також: Бог вибачить: потерпілий під час інциденту в центрі міста не заявив на нападника

Коментарі
11 Липня 2017, 17:37
Панове журналісти, ви хоч розумієте, що пишете? Одружений послушник, який збирається прийняти чернечий сан? Хто його постриже, якщо в нього є родина?
11 Липня 2017, 20:14
Тож пишуть,що він з Цукрового.
11 Липня 2017, 23:50
у Київському патріахаті є цілі митрополити з дітьми (див. Зінкевич, которий на Тернопільщині), а тут якийсь чернець) офіційно відмовиться шлюбу, а то й не відмовиться, ці не перебирають)
12 Липня 2017, 02:03
<p>Шановні.Читайте інфу зранку.Його опізнали люди,його прихожани.Це не вкладається в голову.П***ити його ногами в живіт і тим більше вигнати з церкви.І це не має різниці УПЦ чи МАУ.Бидло потрібно знати і лице</p>
12 Липня 2017, 04:25
Московські сраколизи вже й тут людей дурять.Ця скотина-піп МП.А ці всі коменти-пилюка в очі.Стріляти їх пі...ів.
12 Липня 2017, 04:40
Упізнали.Це батюшка МП.А семінаристи пишуть гадості на КП.Не вірте цим брехунам і не реагуйте на їхні провокації.
12 Липня 2017, 16:47
читаю коментарі і стає страшно чого ви так ненавидите один одного яке має значення кп мп всі ми православні а гризетесь як собаки а дебошира потрібно покарати
12 Липня 2017, 22:24
Зразу видно хто де. Судячи з коментарів у Київський патріархат тільки хами ходять. :(((
12 Липня 2017, 22:29
У секті Київського патріархату вчать тільки ненавидіти. Я сам ходив колись до собору, але чаша терпіння переповнилась. Вчать ненавидіти всіх : сина, батька, брата. А щоб свою агресію оправдати можна будь-кого назвати москалем і т.п. Постійне розпалювання релігійної ворожнечі це тільки верхівка айсберга, того що ці гнилі люди роблять. Все раді одного бабла.
13 Липня 2017, 01:33
В країні війна(нагадую),гинуть патріоти(люди які так само як і ви хочуть жити).Оці сопливі семінаристи і сексоти путінської банди (римо-католик,прихожанин 007,Анна,Анні і т.д.)ніколи не дадуть спокою українцю.Вони будуть гадити всіма можливими методами,прикриваючись,,вєрой православной,,.А дивитися на це і мовчати(щоб здаватися хорошим)-не маємо права.Досить бути страусами і ховати голову в пісок.Мовчали доки не почали гинути люди.А зараз мовчання робить нас співучасниками цих бандитів.
13 Липня 2017, 13:11
Не всіх дурних війна побила. Ці зомбі з секти Київського патріархату тільки те і вміють що хамити і руки розпускати. Недавно семінаристи напали на підприємця, який вже багато років орендує приміщення біля собору для друкарні. Він патріот, допомагає нашим військовим в АТО. Завжди був і є за Україну, але свідки Михаїла вже і патріотів дістали.<br/>Треба було Михаїла прикувати наручниками разом з Башкаленком на площі...
14 Липня 2017, 02:41
1)На війні гинуть не дурні,а патріоти.2)КП це не секта,а Українська Церква(ще одне підтвердження московської смердоти)3)Питання оренди-особисте питання Єпархії4),,вашим,,військовим допомагає Путін5)Башкаленка люди прикували наручниками піддавшись емоціям(і вони про це відверто шкодують),бо це не нормально в здоровому суспільстві(для дикунів МП це нормально).Тому поведінка даного попа(який сам сказав поліції,що служить на Цукровому)нікому не новина.
15 Липня 2017, 16:39
Я як і ти ходжу в Київський патріархат. Але мене шокує те, у неділю зранку священик КП править літургію, а вже ввечері наш з тобою батюшка танцює п'яний в парку Лесі Українки разом з кришнаїдами і співає &quot;Харі Крішна&quot;.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром