Вірші, свічки й сучасна музика: як пройшов літературний вечір в гостях у Лесі Українки

11 Липня 2017, 12:44
6921

Лучанам презентували сучасну творчість Лесі Українки.

Літературний вечір відбувся у понеділок, 10 липня.

Місцем проведення обрали затишне кафе «Давня казка», що знаходиться поблизу Луцького замку. До слова, колись тут проживала сама письменниця.

Захід видався по-особливому натхненним, у приміщенні панувала приємна та домашня атмосфера.

Його провела відома журналістка Світлана Рижук.

Перш за все, гості вечора мали можливість насолодитись декламуванням віршів відомої волинянки. А їх читали і великі, і малі. Любителів творчості Лесі Українки зібралось небагато, але вони були різноманітними: моделі, бізнес-леді, журналісти, школярі, малеча та люди, яким не байдужі сторінки Лесиних напрацювань.




 

На заході можна було почитати літературу, збірки Лесі Українки є на лавках, столах та поличках. Аби розслабитись, лучанам запропонували насолодитись вином трьох різних сортів.

Певною родзинкою культурного заходу стали виступи фронтмена гурту «Мотанка» Віктора. Його спів вразив усіх слухачів, а вимкнене світло при виступі й засвічені свічки створювали романтичну атмосферу.




 

Допомогла здійснити такий захопливий літературний вечір керівник управління туризму і промоції міста Луцька Катерина Теліпська, яка також прочитала поезію.

На вечір творчості поетеси завітала і волинська співачка Галина Конах, яка подарувала гостям ніжне виконання пісні «Стояла я і слухала весну».

Жінка говорить, що до цього вечора по-іншому ставилась до творчості Лесі Українки, а відтепер буде популяризувати відомий усім доробок. Крім того, співачка запропонувала запустити флешмоб у соціальних мережах із читанням віршів поетеси.




 

На кінець, найкращим читцям вручили подарунки й подякували за участь. Також, усі мали можливість отримати фото на пам’ять з цієї приємної події.

Тож, із закладу гості виходили задоволеними та з приємними посмішками на обличчі.
















1

1



1





Марія ВАВРИНЮК

Коментарі
11 Липня 2017, 15:59
шо ви там курите? Катерина Мойсіюк- депутатка???
11 Липня 2017, 19:20
гарний був вечыр.Хочу ще такий
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром