Бог вибачить: потерпілий під час інциденту в центрі міста не заявив на нападника

11 Липня 2017, 10:38
4809

Фотокореспондент Володимир Лукянчук розповів, що почуває себе нормально та відмовився від претензій до неадекватного панотця.

Нагадаємо, учора він став жертвою нападу нетверезого чоловіка, який, зі слів очевидців, є панотцем з Вересневого мікрорайону. Фотограф отримав тілесні ушкодження та поїхав з місця у кареті «швидкої». Неадекватного нападника разом з п’яною супутницею, у свою чергу, за допомогою очевидців, забрали патрульні.

Сьогодні сам Володимир Лук’янчук розповів, що відмовився від госпіталізації та від заявних дій щодо нападника. «Отак мене охрестили у мій День народження», - з іронією сказав у розмові потерпілий та додав, що почуває себе нормально та уже займається робочими справами.

У патрульній поліції Луцька деталей затримання та імені «героя» поки немає. Розповіли лише, що ступінь сп’яніння нападника становила 2,94 промілле.

До слова, у Волинській єпархії Київського Патріархату вже запевнили, що нападник не є їх священнослужителем.

Читайте також: Проспект Волі: п’яний священик побив пенсіонера. ОНОВЛЕНО

Читайте також: П'яний панотець побив відомого фотокореспондента

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментарі
11 Липня 2017, 14:22
А попам можна вірити? Зараз слідом і МП відхреститься. Потрібно через рік подивитись куди його з підвищенням назад візьмуть.
11 Липня 2017, 17:54
Баран...а не здоровий глузд.
11 Липня 2017, 20:21
Посадити дебіла,хто б він не був.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром