Григорій Пустовіт назвав основне джерело смороду у Луцьку

11 Липня 2017, 09:47
3967

В обласному центрі Волині проходить завершальна стадія документації проекту, який стосується вирішення проблеми смороду у місті.

Це питання обговорювали у вівторок, 11 червня, на оперативній нараді Луцької міської ради.

Згідно проведеним дослідженням, найбільщий «внесок» у забруднення луцького повітря вніс Гнідавський цукровий завод.

Протягом серпня планується припинення прийому стоків каналізації з мікрорайону Вересневе на поля фільтрації ПАТ «Гнідавський цукровий завод» – це єдине, що може зробити зараз місто.

На оперативній нараді зазначили, що скарги на сморід почали надходити не тільки з району вулиці Львівської та ЛПЗ, а й з центральних вулиць міста та Набережної.

Читайте також: «Якщо смердить, то хай усім»: лучанин пропонує «переселити» депутатів

Обранці громади зазначили, що зараз майже щодня муніципали проводять обстеження у місті: посиливши контроль за можливими джерелами смороду, виявляють все нові й нові.

Також, частими у місті стали випадки, коли деяки підприємці закопують залишки тварин у місцях, не пристосованих для цього, що також є причиною смороду.

Читайте також: Чорновола: посеред вулиці лежать відрубані голови тварин

 

Коментарі
11 Липня 2017, 15:56
Чому смердить в Зміїнці? ЩО доходить з цукрового? Чи міська врада вперто не хоче об"єктивно підходити до вирішення проблеми? Соромно , що ЇЇ купили за "кілограм" ковбаси!! В результаті- пани жруть дармову ковбасу, а простий люд травиться смородом!!! Ганьба!!!
11 Липня 2017, 15:59
ТА В ПІВНІЧНІЙ ЧАСТИНІ ЛУЦЬКА ВЖЕ СМЕРДИТЬ 45 РОКІВ ОСОБЛИВО ЗАРАЗ ,І ВЛАДА ПРО ЦЕ ДОБРЕ ЗНАЛА І ЗНАЄ, ЩО ВОНЬ З ОЧИСНИХ СПОРУД МІСТА ЛУЦЬКА ,ЩА ЗНАХОДИТЬСЯ В СЕЛІ ЛИПЛЯНИ ЗА КІЛЬКА КІЛОМЕТРІВ ВІД МІСТА (3 КМ). ТАМ ЛЮДИ ЗАДИХАЮТЬСЯ ВІД СМОРОДУ ВІДСТІЙНИКІВ З "ДОБРОМ" ІЗ ЛУЦЬКАІ ЩЕ Й ВОДА ЗАГАДЖЕНАВ СТИРУ, БО ОДНА НАЗВА ОЧИСНІ, А НАСПРАВДІ ДЕСЬ НА ВІДСОТКВ ДВАДЦЯТЬ ОЧИЩАЄТЬСЯ, А РЕШТА... В СТИР. ШАНОВНІ МУЖНОВЛАДЦІ, КОЛИ БУДЕ МОДЕРНІЗАЦІЯ ЗРОБЛЕНА НА ОЧИСНИХ СПОРУДАХ??? ВИ ЩО ПІВНІЧНІ РАЙОНИ ЛУЦЬКА І ПРИЛЕГЛИХ ТЕРИТОРІЙ ХОЧЕТЕ ВИТРАВИТИ??? ДАЙТЕ ВІДПОВІДЬё!!!
11 Липня 2017, 18:20
Поки Пустовіт не доліз до влади - не смерділо.
11 Липня 2017, 21:13
на відродження частенько смердить!<br/>Брехуни сцані...гнідавскій завод ага
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром