П'яний панотець побив відомого фотокореспондента

10 Липня 2017, 22:19
6977

Жертвою нетверезого батюшки вивився Володимир Лук'янчук, знаний на Волині фотограф, який працював у різних ЗМІ, а зараз працює у районному виданні.

10 липня пану Володимиру виповнилося 69 років, він прогулювався по центру Луцька.

Під час того, як Володимир Лук'янчук фотографував знайомих біля пам'ятника Шевченку, поряд проходила парочка нетверезих. Як виявилося потім –священнослужитель з дружиною.

Вони подумали, що фотографують їх, і священик з розмаху копнув ногою по фотокамері, яку Лук'янчук уже майже заховав у сумку.
 
На цьому чоловік не зупинився, повалив пенсіонера з ніг і продовжив його гамселити по голові. Перехожі намагалися стримати панотця, але то було нелегко і дісталося ще двом чоловікам, які втрутилися у бійку.
 
Очевидці викликали швидку, поліцію і журналістів Район.Луцьк.
 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Читайте також: Проспект волі: п’яний священик побив пенсіонера

 
 
 
 
Коментарі
11 Липня 2017, 11:28
Шановне видання, якщо пишете такі речення, то вказуйте, будь-ласка звідки такі дані про людину, яка побила фотографа. Можливо, він був вдягнутий як священик, чи, можливо, себе назвав священиком, чи хтось упізнав його?<br/>А то я зможу замінити у вашій статті слово&quot;священик&quot; на слово &quot;журналіст&quot; і говорити, що насправді все було так.<br/>Якщо пишете про щось, то підтверджують фактами.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром