Лучани шили «теплі іграшки надії», щоб допомогти онкохворим дітям

27 Листопада 2015, 17:45
3295

Під час проведення майстер-класу зібрали 702 гривні, які передали благодійному фонду «Стопрак».

26 листопада у рамках акції «Тепла іграшка надії», організованої Благодійним фондом «Стопрак». та Агентством BTL.Волинь, було проведено майстер-клас з пошиття іграшок.

Навчали правильно шити новорічні прикраси майстрині з об’єднання «Світ нашими руками» –  Руслана Цибуліна та Катерина Новак.

«Попереду нас чекають Різдвяні свята. І всі дітки всесвіту повинні відчути, що їхнє життя – це казка, що вони маленькі принци і принцеси. Що Святий Миколай, Дід Мороз, маленький Ісусик існують. Вони роблять їхнє життя кращим. Зробити життя дитини казкою може кожен дорослий. Допомагайте діткам, даруйте їм позитивні емоції. Це варте того, щоб бачити їхні щасливі оченята», – вважає президент БФ «СТОПРАК» Марія Адамчук.

Автор ідеї, Аня Єкименко, розповіла, чому акція отримала назву «Тепла іграшка надії»:

«Перед Новим роком всі хочуть зробити щось добре і принести приємне у світ. Ми вирішили, що треба допомагати дітям. Тому створити таку акцію. Коли люди шиють іграшки,то вони віддають свою енергетику і дарують тепло іншим. Всі, хто купує ці іграшки, відповідно приносять це тепло додому», – каже вона.

До ініціативи долучилося чимало охочих. Робити добру справу більшість прийшли із сім’ями. Всі творчо і серйозно поставились до виконання завдань. Гуртом обговорювали дизайн іграшок і запитували поради один в одного, як краще оформити свої вироби. Під час заходу кожен охочий міг зробити благодійний внесок і цим допомогти діткам, які хворі на невиліковні хвороби.

Долучитися до акції та допомогти може кожен. Іграшки можна придбати 14 грудня 2015 року під час театралізованого дійства «Казки Олє-Лукоє» у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.











Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром