«Файне місто» сподобається усім лучанам-фестивальникам

08 Липня 2017, 15:42
2400
Фестиваль «Файне Місто» – це музичний фестиваль, який відбувається щорічно у першій декаді липня з 2013 року.
 
Лучан, які люблять «фестивалити», також звуть до Тернополя, де будуть передставлені практично всі сучасні напрямки музики. Ця мега-подія у культурному житті країни відбуватиметься з 20 до 23 липня.
 
Тож,  яким типам фестивальників підходить «Файне місто 2017»?
 
1. Активним.
 
Якщо ви не боїтеся ні дощу, ні спеки, готові безперервно стрибати під найпопулярніші гурти на main-stage до ночі. Щодня ви прокидаєтеся чимраніше, аби нічого не пропустити, бігаєте між лекціями та зустрічами відомих людей, але, звісно лише після ранкової йоги, тоді «Файне місто» для вас.
 
Вам треба послухати: «Poets of the fall», «Антитіла», «Димна Суміш».

2.Хард-роковим.

По кілька слемів за день, запилене волосся та черевики, шиповані браслети і зірваний голос? Якщо на фестивалях такий опис про вас, тоді збирайтеся, 20-23 липня маєте бути на «Файному місті».
Вам треба послухати:  «Korpiklaani», «Caliban», «Веремій» 

3.Лінивим

Ви з карематом  до обіду засмагаєте, купаєтеся в річці, а потім повертаєтеся на фест і шукаєте, де б посидіти чи полежати, насолоджуючися класною і неагресивною музикою? «Light stage» – місце вашої прописки на «Файному місті».
 
Вам треба послухати: Христина Соловій, Рэспублика Паліна, ПНД

4. Модним.

Ви купуєте каву лише в брендованій тарі,  паста лише італійська, хот-дог лише французький. Ви везете з собою на фестивалі найкращий одяг лише в певній кольоровій гамі, аби все гармонійно виглядало на фото в інстаграмі. Ви слухаєте найпопулярніше, найзрозуміліше і «адекватне». Вирушайте на «Файне місто». Фуд-корт забезпечить кавою, хенд-мейд ярмарок аксесуарами для фото, будуть і фотозони. А улюблена музика за замовчуванням. 
 
Вам треба послухати: O’Torvald, Dakooka, Фіолет

5. Шаленим.

Ви не думаєте, що одягти, і ходите в кігурумі з тигром. Ви слухаєте все і одразу, збираєте друзів на самостійно організований холі-фест. Ви не позуєте для фото, ви кривляєтеся для фото. Тоді «Файне місто» - це ж територія вільних людей.
 
Вам треба послухати: “Zardonic”, Rootscontrolla, “One light inside”.

Ціна вашого фестивального щастя зараз – 860 гривень на 4 дні фестивалю.

Читайте також: Збираймося до міста свободи: лучан кличе «Файне місто»

 

Софія ГУДИЧ

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром