У луцькому РАЦСі відзначили день закоханих

15 Лютого 2021, 17:37
У луцькому РАЦСі відзначили день закоханих 3104
У луцькому РАЦСі відзначили день закоханих

Луцький міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану головного територіального управління юстиції у Волинській області організував захід, приурочений до Дня закоханих.

На особливе дійство запросили сімейні пари, які ставали на рушничок у 2018 році. Саме тоді Міністерство юстиції України запустило урядову програму «Кохання поза часом». Про це йдеться на сайті Луцької міської ради. 

За весільним обрядом, запрошені пари залишили свої підписи у Книзі ювілейних весіль, яка, до слова, списана позитивними відмітками святкування і 5, 10, 15, 20, 25 та 50 річниці з дня заснування сім’ї.

Заступниця міського голови Ірина Чебелюк привітала сімейні пари зі знаковою подією у їхньому житті та вручила символічні подарунки – єднання.

Тамара Калинович, начальниця Луцького міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану головного територіального управління юстиції у Волинській області наголосила, що добрі традиції продовжуватимуть та до Дня сім’ї організують цілий бал для закоханих лучан.

Читайте такожУ Боратинській громаді започатковують сніговий челендж



 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром