Один день у Центральному парку: лучани тішаться справжній зимі

15 Лютого 2021, 13:36
2622

Останній місяць зими цього року на Волині видався на диво сніжним, тож лучани не втрачають можливість й тішаться зимовими забавами.

У центральному парку Луцька за традицією на вихідних більшає людей. Вузенькі чищені алеї заповнюються народом й пройти стає дедалі важче, а щоб спуститися з гірки, треба дочекатися своєї черги.

Щасливі діти з санками, закохані пари, родини, шумні молоді компанії, старші люди – всі насолоджуються прогулянкою. До того ж в парку є багато гірок, де катаються не тільки малі, а й дорослі. Хтось на санчатах або льодянках, хтось на тюбінгу. Дехто не втримався й ганяє на пакетах або шматочках лінолеуму. 






Де-не-де виростають сніговики або сніжні замки. Поряд шумні компанії грають в сніжки, де поміж галасу час від часу лунає дзвінкий сміх. Але знайти тихенькі місця також можна, адже деякі стежки парку зовсім порожні.


Там, де влітку буяли кольори, нині все замело снігом. Тепер найяскравішими акцентами в цій чорно-білій реальності стали люди в кольоровому одязі. Цих вихідних було не можливо не помітити чоловіка в червоній курточці, що тримав в руках оберемок повітряних кульок для продажу. Адже у День Святого Валентина парком гуляло багато закоханих пар.


Читайте такожЛучан попереджають про небезпеку крижаних наростів на дахах будівель 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром