Ігор Грицюк заявив про майбутнє банкрутство ЛПЕ, – ЗМІ

07 Липня 2017, 17:11
2646

Директор ЛПЕ Ігор Грицюк заявив про рейдерське захоплення підприємства і його можливе банкрутство.

Про це повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Як зазначили у виданні, Ігор Грицюк, якого досі не ознайомили в законному порядку з наказом про звільнення його з посади директора ЛПЕ, повідомив наступне:

«Сьогодні у нас на підприємстві відбувались аномальні явища. В.о. директора Бабич Володимир Дмитрович сьогодні ознайомлював з підприємством “нового-старого” директора Пуца В.В.. Все розпочалось із знайомства з Адміністрацією, водій Черчик А.Д. також був присутній в якості головного радника непризначеного директора. Пізніше на конференції по прийняттю колективного договору Пуц В.В повідомив, що він 100% майбутній директор, і сьогодні прийняття колективного договору відміняється до призначення його директором».

Він розповів, що під час зборів трудового колективу Андрій Черчик зауважив, що підняття зарплат буде тільки для водіїв, а Володимир Пуц в свою чергу доповнив, що кондуктори для своїх потреб собі «вкрадуть», а ремзона – обійдеться.

«Також гуру чи горе-менеджменту заборонив головному бухгалтеру сплачувати будь які податки. Тим часом на підприємство потрапив новий директор Ліщина Андрій, який заявив, що він справжній майбутній директор а не самозванець Пуц. Ліщина Андрій твердо заявив, що його на підприємство відправив Поліщук І.І. для того, щоб вникати в роботу підприємства. Заступником Андрія буде славнозвісний «папереднік» Грицанчук І.І., з яким вони планують обкатувати по контактній мережі ЛПЕ білоруські тролейбуси, які на Україні представляє фірма «Янікс» екс-віца-мера Кравчука С.Є.. Ліщина заявив що він в темі!», – заявив Ігор Грицюк.

Читайте також: Охорона не пропустила Ігоря Грицюка на територію ЛПЕ, – ЗМІ

Також він зауважив, що найцікавіше тільки розпочинається.

«Слідкуйте уважно за БАНКРУТСТВОМ ЛПЕ», – додав він.

Варто зауважити, що саме за часів роботи Володимира Пуца директором, Луцьке підприємство електротранспорту заборгувало понад 9 мільйонів податків до казни, на що було нараховано близько 12 мільйонів пені.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром