У Луцьку відбувся чемпіонат зі стрільби з лука

13 Лютого 2021, 18:29
3344

У Луцьку 13 лютого відбувся відкритий чемпіонат Волинської області зі стрільби з лука. 

Побували на відкритті та поспілкувалися зі спортсменами й журналісти Район.Луцьк.

Змагання організувала громадська організація «Федерація стрільби з лука міста Луцьк» та стрілецький клуб «Луцькі соколи» на чолі з ветеранкою Майєю Москвич. Стрільби проходили у приміщенні луцької школи №19. Через карантинні обмеження спортсмени змагалися у дві зміни. 

Відкриття традиційно розпочали з гімну України. До учасників з напутнім словом звернувся священник, побажав їм спортивних досягнень та прочитав молитву. 

На події побували голова постійної комісії з питань сім’ї, молоді, спорту та туризму Волиньради Віктор Галан-Влащук та депутат Луцької міської ради Олександр Лазука. Суддею змагань був Олександр Калиніченко. Як зазначила Майя Москвич, чоловік є автором методики, за якою тренуються стрільці. 

«Це невеличке, але дуже важливе для нас свято», – зазначила  Майя Москвич. 

Хвилювання у спортсменів було помітне. Микола Костєлов, який із червня 2020 року тренується у клубі, розповів, що у ніч перед змаганнями не міг спокійно спати. 

Микола Костєлов
Микола Костєлов

Читайте також: 

Наталія Артинюк розповіла, що у клубі почувається щасливою і часом проводить на тренуванні понад чотири години. Дівчина розповіла, що саме завдяки стрілецькому клубу їй вдалося здійснити свою мрію та відчути себе героїнею фільмів і казок.

«Я завжди була іншою, навіть у дитинстві відрізнялася від подружок: я не гралася ляльками, а майструвала лук. Мене захоплювали фільми і казки про героїв-лучників. І от тепер я тут», – поділилася Наталія Артинюк. 

Наталія Артинюк
Наталія Артинюк

Спортсмени тренуються тричі на тиждень. Кажуть, що завжди знаходять час для клубу, адже для них вкрай важливо досягати хороших результатів.

Отож, переможцями змагань стали: 1 місце – Валерій Таранов, 2 місце – Микола Костєлов, 3 місце – Олег Дучемінський.





Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром