Як у Луцьку відгуляли швидкі побачення

13 Лютого 2021, 13:28
4423

Напередодні Дня святого Валентина «Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді в Луцьку» організував цікавий захід для молоді.

Центр досить часто проводить різні події для хлопців та дівчат, тож День святого Валентина не став винятком. Журналістка Район.Луцьк побувала на швидких побаченнях і бачила, як усе відбувалося.

«Ми досить часто організовуємо вечорниці. Тож до Дня святого Валентина виникла ідея провести захід, аби люди мали можливість знайти друзів або кохану чи коханого. Адже під час карантину це досить складно. Це наша перша подія в такому форматі. Активних дівчат було більше ніж хлопців, тому довелося декому відмовити, щоб сформувати пари», – розповіла одна з організаторок Анна Білоус.

Доки учасники заходу ще добігали, бо ж погода далась в знаки, в залі вже панувала дружня атмосфера та грала музика. Як тільки всі учасники були на місці, організатори створили пари та розповіли правила спілкування.

Кожна пара перед початком спілкування отримувала певне запитання, з якого мала почати знайомство. Аби дізнатися один одного краще, в пари було сім хвилин, далі треба було змінити партнера.



Це досить комфортний формат для знайомства, адже організатори подбали про все. Тому навіть сором'язливі хлопці та дівчата почували себе більш впевнено.

«Привіт, мене звати Богдан. Я студент першого курсу, люблю подорожувати, вмію грати на гітарі. Розкажи трохи про себе», – приблизно так починалося знайомство. Згодом перші невпевнені фрази змінювалися на розкуте спілкування, жарти та усмішку.


Після спілкування організували фуршет, де можна було пригоститися смаколиками. До того ж на швидких побаченнях програма заходу тільки розпочалася, адже далі ще були розважальні ігри.

Молодь мала достатньо часу не тільки поспілкуватися з усіма учасниками, а й навіть станцювати. Програма вечора закінчилася запальними танцями.

«Ми несемо національно-патріотичні цінності, тому організували такі собі оновлені сучасні вечорниці 2.0. Навколо щасливі люди в гарних вишиванках, а на фоні грає сучасна українська музика. Вечір вдався», – додала Анна Білоус.


1


1






Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024