Відродження: невідомі побили чоловіка серед білого дня

07 Липня 2017, 12:50
4685

В обласному центрі Волині група невідомих побила чоловіка серед білого дня.

7 липня на проспекті Відродження, біля будинку №22а група молодиків здійснила напад на чоловіка, повідомляє ВолиньPost.

Як стверджують свідки інциденту, компанія просто стояла біля будинку, але потім з невідомих причин в них виник конфлікт з чоловіком. Вони почали штовхатися і збили його з ніг.

Молодики нанесли йому декілька ударів ногами, після чого «бійці» сіли в два автомобілі: легковик чорного кольору і зелений бус, і залишили місце сутички.

На місце інциденту викликали «швидку» і правоохоронців. Потерпілий лежить на землі, у нього – травма голови, з рота тече кров.

 

Коментарі
09 Липня 2017, 12:26
Коли невідомі то тут все ясно ...Але мене зі знайомим побили і пограбували на день молоді ті яких знаємо? Заявив у райвідділ і ніхто не розбирається то що мені робити? А покриває їх і тормозить розслідування працівник поліції та начальник навіть прийняти мене не схотів.Покриває підлеглих? Кажуть вони добре знайомі цього інспектора і він ще нас переслідує тому старається прикрити діло.
09 Липня 2017, 12:34
Інспектор Антонюк і суддя Антонюк та й прокурор Антонюк і тому цей товариш можете порушувати закон? Він якось там прямо заявив мені .що зробить все як йому захочеться і напише все .що захоче і всерівно зробить нас винними. От така наша нова поліція.Самі ж порушують закон і тому треба гнати таких працівників...
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром