Обручки з незвичайним декором: між красою і символічністю

07 Липня 2017, 12:30
6892

Обручки виділяються із загальної колекції ювелірних прикрас. Крім естетичного значення, яке вважається вторинним, весільні кільця мають глибокий символічний зміст. Якщо сережки, персні, кулони, браслети і кольє носять усі бажаючі, незалежно від соціального статусу, обручальна атрибутика – лише для тих, хто перебуває у шлюбі.

Час кілець одного типу, якими молодята обмінюються у РАЦСі, помітно проходить. Каталог інтернет-магазину Злато докладно знайомить нас з останніми модними трендами в світі дорогоцінних металів. Один з найбільш ефектних розділів – категорія обручок.

Межа між символічністю й естетикою досить умовна: у моді вироби з декількох типів матеріалів з інкрустацією камінням, тисненням і эмалированием.

Яке ж кільце вибрати – класичне або в сучасному ювелірному жанрі? Чи припустимо канонами шлюбу носити кільця з діамантами, рубінами, топазами та іншими каменями?

Краса не вимагає жертв: обираємо модні весільні моделі з двох і більше матеріалів!

обручки

Щоб додати шлюбній церемонії додаткової індивідуальності, достатньо замовити кільця нетрадиційної обручальної концепції з яскравим презентабельним каменем. На Заході і в США нерідко весільні моделі повністю замінюють перснями або кільцями з білого і жовтого золота, з великою кількістю блискучих вкраплень і технічних переходів. Те, що на руці саме весільна прикраса, свідчить лише позиція пальця: він залишається незмінно безіменним.

Для співвітчизників і лояльних до традицій шлюбу європейців будуть цікаві кільця наступних варіантів, що мають свій безпосередній символізм:

  • поєднання двох типів дорогоцінного металу, на прикладі моделей «Ромео», «Визнання», «Сплетіння» (золото біле + червоне золото, золото + срібло, тощо). На мові краси це означає з'єднання двох начал, симбіоз двох стихій – настільки близьких для природи шлюбу;
  • потрыйний формат, що поєднує три самостійних фактури – на прикладі моделей «Нове життя», «Вірність», «Трініті» (два виду золота + платина, два виду металу + дорогоцінний камінь, триколірні структури, золото + срібло + чорніння тощо). Іншими словами, в союзі двох неодмінно з'явиться третій;
  • з візерунками, плетінням і складними сюжетними гравировками (саме таким яскравим і насиченим буде ваше сімейне життя!) – на прикладі моделей «Кейт», «Косичка», «Відродження» і т. д.

Обираючи пару обручок, важливо врахувати естетичний момент події: весілля і супутнє торжество – в першу чергу, свято для двох. А свято не обходиться без гарних ювелірних виробів, з якими ви будете нерозлучні протягом довгого сімейного життя.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром