Лучанину загрожує ув'язнення за пограбування «секонд-хенду»

11 Лютого 2021, 16:35
Фото ілюстративне 1937
Фото ілюстративне

На Рівненщині затримали лучанина, який пограбував магазин та «секонд-хенд».

Про це 11 лютого повідомила Національна поліція. 

Інформують, що власник закладу, який мешкає на другому поверсі будинку, у середу, 10 лютого, близько третьої ночі, почув підозрілі звуки, що лунали із першого поверху. Коли ж виявив перерізані грати та пошкоджене вікно, одразу повідомив до поліції. 

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що невідома особа із приміщення магазину на вулиці Чубинського у Здолбунові викрала 800 гривень, мобільний телефон та блок цигарок. Під час обстеження навколишньої території оперативник разом із кінологом неподалік будівлі виявили двох підозрілих чоловіків. Коли правоохоронці наблизилися до них, зловмисники вскочили в автомобіль «BMW X5», що стояв на дорозі та поїхали. Поліцейські розпочали переслідування. Втім, у селі Степанівка позашляховик доїхав до поля і не зміг продовжити рух. В цей час із автівки вибігли троє чоловіків та кинулися втікати в різні сторони. Водія вдалося затримати.

Керманичем виявився 27-річний житель Луцька. Під час невідкладного обшуку в позашляховику слідчі виявили та вилучили крадене майно, а також сумку зі знаряддям для вчинення злочину. Як встановили поліцейські, в автомобілі також були наручний годинник та 500 гривень, який 10 лютого,  близько 6:00,  вкрали із місцевого «секонд-хенду».

Лучанина  затримали. Наразі вирішують питання про повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні двох крадіжок, поєднаних із проникненням у приміщення. У рамках кримінального провадження оперативники встановлюють інших двох осіб, причетних до вчинених злочинів.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від чотирьох до шести років. 

Читайте також: Затримали лучанина, який під час сварки порізав товариша ножем

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром