Інспектори європейського банку перевірили роботу ДКП «Луцьктепло»

06 Липня 2017, 12:59
2774

Представники Європейського банку Реконструкції та Розвитку, перевірили, як використовуються кредитні кошти, виділені для модернізації теплових систем в обласному центрі.

Про це йдеться у повідомленні на сайті ДКП «Луцьктепло».

Нагадаємо, ДКП «Луцьктепло» та Луцька міська рада, у співпраці з Європейським Банком Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) реалізовує «Проект реконструкції системи централізованого теплопостачання у м. Луцьку».

Проект включає в себе інвестицію за рахунок кредиту ЄБРР та гранту Східноєвропейського фонду партнерства з енергоефективності та довкілля (E5P) в пріоритетні капітальні витрати підприємства, що спрямовані на зменшення втрат енергії, зниження споживання природного газу та електроенергії та підвищення якості послуг з централізованого теплопостачання та гарячої води у місті.

Читайте також: У місті на плановий ремонт закрили вісім котелень

У ДКП повідомили, що основний обсяг робіт на вулицях Шевченка і  Прогресу завершений. Тут проклали труби під шляхопроводами та випробували їх.

Також на фінальній стадії прокладання нових труб і на вулиці Богдана Хмельницького.

Підрядник ДКП – «Луцьксантехмонтаж 536» – почав замінювати труби на найдовшій ділянці, яку модернізують, що на вулиці Глушець.

Представники ЄБРР 5 липня перевірили, чи дотримуються усіх норм і вимог будівельники. У прес-службі «Луцьктепло» запевнили, що, в цілому, перевіряючі залишилися задоволеними, хоча і вказали на деякі недоліки, які необхідно виправити.




























 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром