У Луцьку відкрили лабораторію прототипування CityLab

11 Лютого 2021, 09:14
У Луцьку запрацювала перша в західному регіоні Лабораторія прототипування Citylаb 3009
У Луцьку запрацювала перша в західному регіоні Лабораторія прототипування Citylаb

У Луцьку запрацювала перша в західному регіоні Лабораторія прототипування Citylаb.

Урочисте відкриття відбулося у Музеї науки і техніки у середу, 10 лютого.

Журналісти Район.Луцьк побували на події та дізналися, як лабораторія допомагатиме втілювати у життя ідеї. 

«Багато людей носять у голові безліч ідей, які можна втілити у життя у нас. Люди, які носять ідеї в голові, хочуть створити якийсь прототип, без такої лабораторії, як у нас, це зробити майже неможливо, адже все розкидано у місті. В одному місці друк, в іншому – розробка і сканування... У нас виникла ідея – усе це зібрати в одному місці! », – розповіли у лабораторії CityLab. 

Так, у CityLab менеджери допоможуть ідеї стати прототипом. Один із них розповів, що у їхньому закладі люди можуть працювати над своїм проєктом. Усі необхідні інструменти надають. У лабораторії є і сканери, які допоможуть отримати точну фігуру майбутнього прототипу. Будь-який процес неможливий без інструментів. Усім необхідним обладнанням відвідувачі можуть скористатися у CityLab.

На базі лабораторії запустили стартап – цілодобовий моніторинг здоров'я людини.

«Зараз зробити ЕКГ – це дороговартісний процес, треба відвідати лікарню і простояти чеги у наших клініках. Ідея стартапу полягає в тому, щоб  зробити цю версію мобільною, щоб лікарю на телефон приходив результат ЕКГ, і він цілодобово моніторив стан вашого здоров'я», – розповіли у лабалаторії. 

Так, завдяки такому моніторингу лікар цілодобово відстежуватиме стан здоров'я пацієнта. У лабораторії CityLab запевнили, що таким чином хочуть допомагати людям. Як зазначають працівники, наразі моніторинг на етапі освоєння. Про це анонсують згодом. 

З нагоди відкриття усім присутнім подарували світловідбиваючі брелоки із логотипом CityLab. 


Читайте також: У клініці сімейної медицини «Біхелсі» акція на УЗД серця

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром