У Луцьку влаштовують благодійний кінопоказ: кошти підуть на підтримку Район.Історія

08 Лютого 2021, 17:28
2241

Лучан та всіх охочих запрошують на перегляд української кінострічки «Безславні кріпаки». Кошти, отримані від продажу квитків підуть на Спільнокошт видання Район.Історія.

Нещодавно у прокат вийшла українська стрічка «Безславні кріпаки». Це альтернативна історія, яку зняли у жанрі вестерну й кращих традиціях Квентіна Тарантіно. Події відбуваються у 1844 році на території України. Сюди приїздить самурай Акайо з бажанням помсти. На шляху йому зустрічається Тарас Шевченко, який хоче визволити кохану. Разом вони вирішують об’єднатися проти своїх ворогів, а самурай починає навчати художника прийомам традиційних японських бойових мистецтв.

У п’ятницю, 12 лютого о 19 годині в кінотеатрі Adrenalin City можна буде не лише переглянути український фільм, а й допомогти. Так, видання Район.Історія збирає кошти на свою роботи на рік. Якщо вдасться залучити фундаторів та зібрати 150 тисяч гривень, то фонд «Відродження» подвоїть суму. Допомогти можна на сайті: https://biggggidea.com/project/rajonistoriya/, а також відвідавши кіноперегляд.

Захід відбудеться з дотриманням усіх карантинних вимог, тож усіх охочих чекають у масках. У зв’язку з тим, що кількість місць обмежена обов’язкова попередня реєстрація: Заповнити анкетку

Замість квитків організатори просять показати скрін з оплати на сайті Спільнокошт. Ціна за кіноперегляд – від 50 гривень, проте глядачі можуть пожертвувати й більшу суму на підтримку видання.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром