У Луцьку студенти виготовляли екологічні торби

07 Лютого 2021, 15:20
2202

Два десятки студентів і викладачів долучилися до екологічного майстеркласу «Кульок, тобі торба!», який організували в обласній юнацькій бібліотеці у Луцьку. Учасники розмальовували полотняні торбинки за допомогою візерунчастих штампів.

Про це повідомляє «Суспільне».

Учасники майстеркласу отримали вже готові полотняні торбинки жовтого кольору. З допомогою текстильних фарб та трафарету нанесли на торбинки персонаж гасло «Кульок, тобі торба!».

«Це такий торбик-персонаж, який мені дуже сподобався. Цю торбинку я буду використовувати, ходити на пари з нею буду, щоб всі заздрили мені з якою торбинкою я ходжу», – розповіла студентка Вікторія Грабовська.

За словами викладачки біології Надії Стецюк, відвідування майстер-класів під час навчання допомагає студентам глибше зрозуміти екологічні теми. Напередодні студенти також брали участь у бібліотечному квесті.

«Поліетилен приблизно 100 років розкладається і забруднює наше довкілля, а це екологічно чисті не одноразові та стильні торбинки. Тому використання їх доречне і входить в моду, тому я рада, що я собі таку торбинку виготовила», – розповіла викладачка, яка прийшла на майстерклас разом зі студентами.

Розмальовували торбинки студенти у майстерні «Навчись», яка діє при бібліотеці. Екологічні та творчі майстеркласи у закладі організовують безоплатно.

Читайте такожУ Луцьку триває благодійний турнір з гімнастики

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром