У похід за новими досягненнями: луцьких спортсменів провели на Дефлімпіаду

05 Липня 2017, 09:27
3248 Джерело: Волинська правда

У іграх, що з 18 по 30 липня відбудуться у турецькому Самсуні, візьмуть участь одразу четверо представників нашого міста.

Про це пише Волинська правда.

Учора, 4 липня, у облдержадміністрації відбулись урочистості з нагоди відбуття чотирьох наших спортсменів – Олександра Колодія, Світлани Яценко, Наталії Димитрашко та Дмитра Вишинського – на ХХІІІ Дефлімпіські ігри.

До слова, подружжя Олександра Колодія та Світлани Яценко уже зібрало десятки кілограмів медалей з кульової стрільби. Заслужений майстер спорту України Олександр Колодій уже був переможцем Дефлімпіади 2009-го року у Тайбеї та 2013-го – у болгарській Софії – у програмі швидкострільного пістолета. Крім того, лучанин є неодноразовим чемпіоном світу та Європи у різних видах кульової стрільби.

Читайте також: У Луцьку живе подружжя дефлімпійських чемпіонів з кульової стрільби. Сімейна історія

Його дружина – майстер спорту України міжнародного класу Світлана Яценко – на останній Дефлімпіаді була срібною та бронзовою призеркою, а на останньому чемпіонаті світу у Казані вперше у кар’єрі стала чемпіонкою світу. У змаганнях з кульової стрільби Україну також представлятиме Наталія Димитрашко, а Дмитро Вишинський виступатиме у легкоатлетичній програмі. 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром