У Луцьку відкрили новий офіс торгово-промислової палати Волині

07 Лютого 2021, 11:30
3476

Нове приміщення Волинської торгово-промислової палати знаходиться за адресою Київський майдан, 7.

Про це йдеться на сайті Волинської облради.

Новий офіс освятили священники Волинської єпархії Православної Церкви України на чолі з владикою Михаїлом. До свята долучився  заступник голови обласної ради Григорій Пустовіт.

Заступник голови обласної ради передав вітання від очільника головної представницької влади області Григорія Недопада та вручив Подяку голови обласної ради Президентові Волинської торгово-промислової палати Олександру Смоличу за надання практичної допомоги підприємцям.

Довідково:

Волинська торгово-промислова палата – недержавна, самоврядна організація, що об’єднує юридичних та фізичних осіб, зареєстрованих згідно з законодавством України, створена відповідно до Указу Президента України від 4 липня 1994 р. № 357/94 2 «Про торгово-промислову палату України» та діє відповідно до Закону України «Про торгово-промислові  палати в Україні» від  2 грудня 1997 р.

Місія: створювати Волинське бізнес-середовище, у якому МСП буде відчувати підтримку ТПП у сталому розвитку та захист їх інтересів.

Головною метою діяльності Палати є реалізація державної політики з питань розвитку підприємництва, об`єднання фінансово-економічного та науково-технічного потенціалу для розробки і здійснення регіональних програм і проєктів, співпраця з органами державної влади та самоврядування області в реалізації соціально-економічних програм, спрямованих на розвиток підприємництва, налагодження ділових відносин між промисловцями, підприємцями та органами влади, з метою подальшого розвитку Волинського регіону.

Основана діяльність:

  • навчальні заходи: семінари, тренінги, курси підвищення кваліфікації
  • участь у міжнародних проєктах: американському USAID «Конкурентоспроможна економіка України»; канадському CUTIS; німецькому GIZ; Інститутом економічних та політичних досліджень, створено «Центр бізнес-освіти» в рамках якого проходять різноманітні консультації та інших проєктах.
  • бізнес області бере участь у міжнародних форумах, В2В зустрічах, круглих столах, відвідання міжнародних виставок.
  • надають митно-брокерські послуги, юридичні;
  • здійснюють експертизу товарів та оцінку майна.

Читайте такожУ Луцьку створять раду голів ОСББ при міському голові

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром