Збираймося до міста свободи: лучан кличе «Файне місто»

04 Липня 2017, 15:03
2405

Якщо у тебе десь у кімнаті лежить каремат та великий туристичний рюкзак, і ти готовий на кілька днів змінити свою прописку на нову, трішки «файнішу», тоді є чудова пропозиція.

Ця мега-подія у культурному житті країни відбуватиметься з 20 до 23 липня. Путівка «горить» від очікуваних вражень та драйву. Готовий до подорожі у те місто, якому не надавали якихось статусів чи відзнак на рівні місцевих рад, але щороку саме сюди злітаються найвільніші люди країни… чи, може, навіть світу?

Як знайти? Доїжджайте до Тернополя і далі рухаєтеся в одному напрямку з усміхненими людьми, які забивають наплічниками автобуси до аеропорту. Але саме там політаємо без літаків. Стрибнемо вище хмар, незалежно від погоди. Бо музика – то крила. Українські O’TORVALD, Антитіла, Брати Гадюкіни, Христина Соловій, Друга ріка. 

Фестиваль «Файне місто» – це музичний безвіз. Адже для різних музичних вподобань наживо свої композиції виконають відомі на весь світ «Рoets of the fall» ,«Guano-apes», «Zardonic», «Eskimo Callboy», «Ляпис Трубецкой».

Тобі впродовж чотирьох липневих днів не доведеться думати, що одягти і як зачесати волосся до офісу. Ти можеш спати під відкритим небом або не спати взагалі. Будь собою, адже це «Територія вільних людей» і свобода тут у повітрі.

 

Софія ГУДИЧ

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром