У Луцьку заборонили зносити зрізане гілля на контейнерні майданчики

05 Лютого 2021, 13:49
У Луцьку заборонили зносити зрізане гілля на контейнерні майданчики 2254
У Луцьку заборонили зносити зрізане гілля на контейнерні майданчики

Департамент муніципальної варти звернувся до усіх лучан з повідомленням, що накопичене гілля після видалення й обрізки дерев та кущів не є побутовими відходами. Таке сміття має вивозитися працівниками спеціалізованих підприємств.

Комунальне підприємство «Луцькспецкомунтранс» вивозить лише побутове сміття, а вивіз гілля, яке часто складують біля контейнерів для твердих побутових відходів, не здійснює. Про це попередили на сайті Луцької міської ради.

Для належної утилізації таких відходів необхідно за допомогою інтернету, де є безліч варіантів, чи в інший зручний спосіб, знайти відповідну організацію й оплатити вивезення гілля, деревини чи їх подрібнення. У випадку, якщо є можливість вивезти його самотужки, то варто знати, що на сміттєвий полігон в селищі Брище вивозиться лише вже подрібнена деревина. Вартість таких послуг буде залежати від кількості гілля.

«Звертаємо Вашу увагу на те, що відповідно до п.п. 2.5.5.1.2 Правил благоустрою міста Луцька складування гілля на прилеглих територіях, на майданчиках для контейнерів для збору твердих побутових відходів, обабіч доріг та на територіях загального користування суворо заборонено та передбачає адміністративну відповідальність у вигляді накладення штрафу від 340 до 1700 гривень», – йдеться на сайті міськради.

Читайте такожДепутати Волиньради звертатимуться до «Укрзалізниці» про повернення потяга Здолбунів-Холм

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром