Напад «тітушок» пов'язую зі своєю громадсько-політичною діяльністю, – Михайло Шелеп

04 Липня 2017, 10:14
2224

В обласному центрі Волині на громадського активіста здійснили напад невідомі «тітушки».

Про те, що напад був здійснений через його громадсько-політичну діяльність, на своїй сторінці у Facebook повідомив Михайло Шелеп.

Далі подаємо його допис повністю і без змін:

«Сьогодні зранку на мене напали!

О 6:30 ранку я йшов на роботу. Вийшовши з будинку, де я тимчасово проживаю, я затримався біля підїзду, щоб перевірити речі у сумці. У цей момент до мене швидко підбіг молодий хлопець років 20-ти і почав розпилювати в обличчя перцевим балончиком. 

Я ухилявся від струменів газу та закривав очі, що мене і врятувало. Також тітушка намагався збити мене з ніг і при цьому далі розпилював газ. 

Я почав відбиватися і гучно кликати про допомогу. Через декілька секунд молодик почав утікати. Разом з ним побіг ще один молодик, який весь цей час чатував поряд у скверику.

У підсумку - у мене трохи подерті руки та досі пече шкіра на руках від газу. Серйозних опіків очей вроді нема.

Відразу викликав поліцію та написав заяву про напад.

Тітушка був у спортивному костюмі, бейсболці та великих чорних окулярах. Але риси обличчя здається я запам'ятав тому буду шукати серед прихильників якогось угрупування.

Звісно, що ці всі події пов'язую зі своєю громадсько-політичною діяльністю, а саме, окремою думкою щодо політичних процесів, які відбуваються в регіоні. Ця думка часто не подобається багатьом, тому що вона самостійна. 

Видно комусь сильно допекли мої слова-дії.

Називати когось конкретно думаю немає потреби. Хоча не виключаю, що це могли бути як головні тітушководи нашого регіону так і інші персони, які хотіли скористатися існуючою ситуацією для власної помсти.

Замовникам нападу скажу так - повідомлення я отримав, висновки зробив. Але очікуваного ефекту ви не отримали.

Тому працюю далі...».

Читайте також: Луцькі тітушки: під міською радою чатували охоронці з «Голівуду» та чемпіон світу з ММА

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром