Рівненська: п'яний водій "BMW" сунув гроші в кишеню патрульному

04 Липня 2017, 09:23
2596

За спробу підкупити патрульних поліцейських 31-річному мешканцю обласного центру погрожує кримінал.

4 липня, близько 2 години ночі, патрульні зафіксували порушення правил дорожньонго руху водієм автомобіля "BMW", інформує прес-служба патрульної поліції на своїй сторінці у Facebook.

За перетин подвійної суцільної смуги правоохоронці зупинили автомобіль на вулиці Рівненській у Луцьку. Полісмени помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння, однак проходити перевірку алкотестером порушник відмовився.

За словами патрульних, нетверезий водій комусь дзвонив, пробував «вирішити питання по-доброму» з правоохоронцями, хотів домовитись про уникнення відповідальності.

Коли ж чоловіка доставили до наркодиспансеру, де він також відмовився проходити перевірку, порушник спробував підкупити правоохоронців. Його попередили про кримінальну відповідальність за такі дії. 

Після повернення до місця зупинки патрульні почали оформляти адмінматеріали за керування транспортним засобом у стані сп’яніння і порушення ПДР.

Порушник зробив другу спробу дати гроші інспекторам і, за словами прес-служби  патрульної поліції, «різко поклав купюри в кишеню одному з них».

Втім, патрульний викинув гроші, а на місце події викликали працівників управління внутрішньої безпеки та слідчого, аби зафіксувати факт спроби дачі неправомірної вигоди. Тепер 31-річному водієві загрожуватиме ще й кримінал.

Читайте також: Відродження: 17-річний водій «Ленд Крузера» намагався втекти від патрульних


 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром