Луцькі футбольні ветерани – найкращі в Україні

04 Липня 2017, 09:37
4573

Гравці команди «Абориген» вчетверте поспіль виграли національний чемпіонат у віковій категорії 55 років.

Фінальні змагання відбувалися 1-2 липня у Мукачево. Наш ветеранський клуб поїхав на них одразу двома командами, адже ще на першому етапі чемпіонату путівку до Закарпаття здобули гравці «Аборигену 60+».

Обом луцьким колективам протистояли команди «Закарпаття» з Ужгорода та місцеві «Карпати» з Мукачево. І якщо старшій групі переграти обох суперників не вдалося, то «Абориген 55+» вкотре «підірвав» національні змагання. Уже у першій грі проти «Закарпаття» феєрив найкращий бомбардир в історії футбольного клубу «Волинь» та її нещодавній тренер Володимир Дикий, а його два голи принесли перемогу – 2:0.

А гра з «Карпатами» була вирішальною у цьогорічному чемпіонаті України, і її нашим ветеранам вдалося виграти з рахунком 3:1. Таким чином, гравці «Аборигена», граючим президентом якого є Віктор Чорнуха, уже четвертий рік поспіль не віддають суперникам звання найсильнішої команди країни у своїй віковій категорії.

«Дуже приємно, що ми тримаємо таку високу планку. Окрему подяку хотілося б висловити організаторам за чесне суддівство, адже протягом минулих років у цьому аспекті нам було важко», – розповів гравець команди «Абориген» Ігор Лещенко. Також на своїй сторінці у Facebook він поділився моментами з нагородження команди спортивним директором Асоціації ветеранів футболу України Віталієм Кулібабенком та привітанням команд від легендарного капітана київського «Динамо» 60-х років Івана Турянчика.

Не менших успіхів планує досягнути і команда «Абориген 60+», яка прийматиме у Луцьку чемпіонат України серед ветеранів своєї вікової категорії. 

2




 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром