Оголосили нового секретаря міськради

26 Листопада 2015, 11:33
4395

Шляхом проведення таємного голосування секретарем міськради обрали Юлію Вусенко від політпартії «Самопоміч».

Таке рішення прийняли 26 листопада під час сесії міської ради. Юлія Вусенко зазначила, що не може бути байдужою до того, що зараз відбувається у місті.

«Коли я стою перед вами, шановні депутати, бачу лучан, які віддали за вас голос. Моя професійна діяльність завжди була пов’язана із законом. Я повинна думати про те, що кожен запит – це те, що очікує від нас громада. Можливо, хтось говоритиме, що я маю недостатній рівень осягнути усе, що від мене вимагатиметься. Насправді у мене достатньо знань, які мені допоможуть у роботі», – повідомила Юлія Вусенко.

Депутат Павло Данильчук поцікавився, чи не заважатиме майбутньому секретарю те, що політична партія, до якої належить кандидатка, заявила себе як опозиційна до БПП «Солідарність», де першим номером у списку був чинний міський голова. На що Вусенко відповіла, що коли йдеться про про роботу секретаря міської ради, то про партійну належність потрібно забути.

Кандидатуру нового секретаря за законодавством запропонував міський голова Микола Романюк. По одному представнику з усіх політичних партій, присутніх у залі, зібралися для обговорення питання. Після чого усі депутати мали змогу віддати свій голос шляхом таємного голосування.

Кандидат Юлія Вусенко отримала 23 голоси. Не підтримали кандидата – 16 депутатів. Недійсних бюлетенів – 3. Тож за рішенням депутатів Луцької міської ради було погоджено обрати на посаду секретаря Юлію Вусенко.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром