У Луцьку шахраї дурять людей обіцянками про працевлаштування закордоном

04 Лютого 2021, 14:12
Фото ілюстративне 3139
Фото ілюстративне

Останнім часом активізувалися спритники, які здійснюють шахрайські дії та, використовуючи дані Волинського обласного центру зайнятості, пропонують працевлаштування за кордоном.

Так, працівникам ЦЗ надійшло повідомлення від громадянки, яка ледве не стала жертвою такого псевдороботодавця. Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи Волинського обласного центру зайнятості

«Під час спілкування Ви отримаєте повідомлення про те, що офіс агентства «Сервіс Консалтіс», що надає послуги з працевлаштування за кордоном, розташований у місті Луцьку, в приміщенні на вулиці Богдана Хмельницького 3а, кабінеті № 3, а кошти за послуги з посередництва Вам запропонують оплатити на картку. Для більшої переконливості в правомірності своїх дій, спритник надішле Вам ліцензію про посередництво у працевлаштуванні на роботу за кордоном. Однак вона оформлена на ім’я конкретного ФОПа, а не на назване вище агентство. Тому вважати її гарантією працевлаштування НЕ МОЖНА!» – розповідають у центрі зайнятості.

За адресою, вказаною в повідомленні, працює Волинський обласний центр зайнятості. І, звичайно, не надає жодних платних чи безоплатних послуг із посередництва у працевлаштуванні за кордоном.

«Надаємо УСІ ДАНІ, відомі про шахрая, які допоможуть Вам не стати його жертвою. Отож, номер телефона в месенджерах Viber та  WhatsApp: +38 095 225 89 35. Тип повідомлень, які можуть надходити Вам від Олександра, кріпимо нижче у фото. ЗАКЛИКАЄМО! Не довіряйте сумнівним особам, які пропонують роботу за кордоном від імені центру зайнятості чи використовують будь-які дані служби зайнятості для переконливості в правомірності їх дій!» – просять фахівці.




 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром