Лучанин вирвався до п’єдесталу на спущеному колесі на чемпіонаті України з трекових перегонів

03 Липня 2017, 20:05
2312 Джерело: volyn24.com

На національних гонках представник нашого міста Ярослав Крищук посів третє місце.

Змагання тривали 24 і 28 червня у місті Вознесенськ Миколаївської області. «24 червня на змаганнях в особистому заліку було вісім учасників із різних міст, як от Черкаси, Рівне. Перед стартом змагань за результатами двох попередніх етапів я знаходився на четвертому місці, здається. Я не дуже звертаю увагу на турнірну таблицю, бо їду для отримання результату, здобуття нового досвіду», – поділився Ярослав Крищук з виданням «Волинь24». За словами спортсмена, перегони були доволі цікавими та непередбачуваними, а його автомобіль показував себе «досить добре».

«У останньому фінальному заїзді, вириваючись з останнього місця на друге, з суперником я здійснив контактну боротьбу. Ми зачепилися дисками і від того на моєму авто диск підігнувся, колеса стояли безкамерні. На прямій частині відрізку дистанції у мене спустило колесо і я змушений був зупинитися та закінчити гонку. Я програв кубок третього етапу, але за кількістю очок наблизився до другого місця в чемпіонаті України, зайнявши третє. Зараз вибороти перше місце мені не дозволяє відсутність спонсорів. Аби підготувати автомобіль, потрібно дуже багато коштів», – розповів хлопець.

Ярослав Крищук зізнався, що на перегонах часто стартує не дуже вдало, проте у підсумку показує хороший результат.

«Мені вже навіть починає подобатись, що я програю на старті, бо для мене це як тренування. Суперники відриваються вперед, я їх намагаюсь обганяти як з внутрішнього, так і зовнішнього кола, пробую різні варіанти обгону. Чим далі, тим краще у мене виходить. Це досить непогане тренування. До всього треба звикнути».

Наступний етап чемпіонату України з трекових перегонів відбудеться у Києві в серпні на автодромі «Чайка».





 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром