Секретарем Луцькради «несподівано» обрали Григорія Пустовіта

03 Липня 2017, 12:52
3179

У Луцькраді шляхом голосування обрали нового секретаря. Відтепер повноваження секретаря міськради виконує Григорій Пустовіт.

Про це стало відомо у понеділок, 3 липня, під час сесії міськради.

До складу лічильної комісії увійшли Борис Смаль, Андрій Козлюк, Євген Ткачук, Аркадій Соломатін та Мая Шостак. На голосування виділили десять хвилин. 22 депутати, які отримали бюлетені, проголосували «за» обрання секретарем Луцької міської ради Григорія Пустовіта.

Нагадаємо, що участі в голосуванні не брали депутати «Самопомочі», «Солідарності», «Свободи» та «Народного контролю».

Читайте також: Ігор Поліщук більше не хоче бути секретарем – він хоче бути мером

«Дякую за ту довіру, яку ви мені надали. Ми знаходимось у дуже важкий період Луцької міської ради. Постійний комітет Верховної ради оголосив на 24 вересня вибори міського голови, сподіваюсь до того, як вони підуть у відпустку, це рішення затвердять.

Я звертаюсь до Юлії Вусенко, сьогодні ми бачили високоморальний вчинок Поліщука. Зробіть так само і ви. Заявляю, що не буду балотуватися на посаду міського голови. Переді мною стоїть завдання довести до мінімуму політичну напругу», - зазначив Григорій Пустовіт.

Також він розповів, що сьогодні на добудову 25-ої школи виділили 20 мільйонів гривень, а ще п’ять мільйонів виділять на позачерговій липневій сесії. Новий секретар пообіцяв, що буде продовжувати політику, яку розпочав його попередник.

Опісля Григорій Пустовіт покликав Ігоря Поліщука й вручив йому букет. Натомість Поліщук віддав його депутатці від «Самопомочі» Аллі Надточій.

Читайте також: Ігор Поліщук більше не секретар міськради

Коментарі
03 Липня 2017, 19:13
Просто одну гниду замінили на іншу!!!! А на рішення суду цим виродкам накласти. Вони купили прокуратуру куплять і суд.
03 Липня 2017, 19:17
&quot;високоморальний вчинок Поліщука.&quot;<br/>КЛОУНИ!!! Ви пллюєтье в лице всім лдучанам і щей про мораль ліпите???? <br/>Узурпувати владу, накласти на рішення суду!!! Ваша мораль жопу Палиці лизати!!!
04 Липня 2017, 00:18
Ой, дограєтесь...
04 Липня 2017, 01:59
Це не міська рада,це зборище мудаків і покидьків міста. Людей ,які не мають ні грама совісті і честі,які ,вибачте,клали і кладуть на нас вами. Ці всі поліщуки,ткачуки,вусенки,яковлєви,дендіберіни -це маріонетки у чужих руках. Думайте лучани за кого голосувати, добре думайте,прошу Вас!
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром