Fashion-годинники: огляд популярних брендів

03 Липня 2017, 11:57
3084

Найнадійніший спосіб дізнатися, які годинники будуть в тренді в новому сезоні, і продукція яких брендів буде модною – це відвідати Женевську виставку високого годинникового мистецтва (SIHH), яка відбувається в січні. Або ж відправитися в Базель на не менш популярну виставку Baselworld в березні.

Обидва заходи вже пройшли, тому всім, хто бажає, підійде не менш правильна, але при цьому набагато економніша пропозиція – відвідати інтернет-магазин годинників Свісс Вотч. В його каталозі вже мали б з'явилися всі новинки, що кілька місяців тому грали роль виставкових експонатів. Правда, перед тим як ознайомитися з пропозицією провідних годинних виробників, не зайвим буде дізнатися нові тенденції годинникового fashion.

А в моді сьогодні:

  • смарт технології;
  • вічна і добра класика;
  • спортивний стиль;
  • «брендована» оригінальність.

Основні напрямки

Смарт технології, які увірвалися в наше життя, не обійшли стороною і годинникове мистецтво. Відповідно до модних і актуальних новинок потрібно віднести smart watches, які чудово доповнюють образ ділової людини і часом здатні навіть замінити новомодні гаджети.

Якщо такі високотехнологічні новинки Вам не до душі, то краще зупинитися на класичних варіантах, асортимент яких вражає різноманітністю форм, розмірів і матеріалів.

Не залишилися без уваги і активні, енергійні чоловіки, що віддають перевагу спортивному стилю в одязі і способі життя. Вибір спортивних варіантів не менш різноманітний, ніж класичних. Завдяки такій великій кількості фасонів, з лінійки «спортивні» легко підберуть для себе підходящий варіант як молоді люди, так і солідні бізнесмени і політики. Правда, в останньому випадку до підбору дизайну потрібно підходити з особливою ретельністю. Вартість виробів залежить від марки виробника і від функціональних можливостей. До речі, за своїм функціоналом аксесуари в спортивному стилі варто прирівняти до «smart watches».

Ім'я має значення

Існує багато різних фірм, які випускають як чоловічі, так і жіночі наручні годинники і навіть моделі, які позиціонуються як «унісекс». Але якщо говорити про еталон годинної майстерності, то перше ІМ'Я, яке приходить на розум – це Rolex.

Rolex – це не просто фірма, історія якої налічує багато років, і яка славиться тим, що випускає якісні годинники. Ролекс – це щось більше, це статус і положення. Чоловік, на руці якого красується Ролекс, викликає захоплення і повагу. Ну а жінка, яка вирішила придбати виріб цього виробника, підтверджує свій імідж впевненої в собі і знає собі ціну. До речі, ціни на Rolex такі ж вражаючі, як і самі вироби.

Якщо така класика не по кишені, варто звернути увагу на лінійку ТМ Cartier. Під цією маркою доступні як годинники для жінок, які вражають своєю вишуканістю і витонченістю, так і для чоловіків, які на 100% відповідають всім вимогам позатрендової класики.

І, нарешті, ще одна фірма, яка добре відома шанувальникам класики – Chronoswiss, хронографи якої виконані з застосуванням високоякісних матеріалів і високоточних механізмів.

Дизайн, як спосіб привернути увагу

Любителям виділятися з натовпу за допомогою оригінального одягу та аксесуарів варто звернути увагу на серії ТМ Diesel і IceLink. Розробки останнього вражають своєю розкішністю і вмілим поєднанням дизайну і високотехнологічних розробок.

І, нарешті, увагу варто приділити ще кільком годинниковим маркам, що позиціонують себе як виробники брендових виробів. Їх продукція підійде як діловим солідним чоловікам, так і молодим любителям модних тусовок. Репліки годинників BMW, Ferrari, Audi, хоч і не можна порівняти ні за стилем, ні по дизайну, ні функціоналу, але будь-який виріб з будь-якої колекції продемонструє всім оточуючим Вашу пристрасть до ризику, екстриму і розкоші.

Джерело: http://zik.ua/news/2017/06/09/fashiongodynnyky_novi_modni_tendentsii_1111647


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром