Судитимуть підприємця, який привласнив 700 бюджетних тисяч гривень з будівництва футбольного поля у Княгининку 

02 Лютого 2021, 13:25
Судитимуть підприємця, який привласнив 700 бюджетних тисяч гривень з будівництва футбольного поля у Княгининку  2660
Судитимуть підприємця, який привласнив 700 бюджетних тисяч гривень з будівництва футбольного поля у Княгининку 

Директора приватного підприємства  обвинувачують у службовому підробленні, заволодінні чужим майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем, а також в легалізації майна, одержаного злочинним шляхом.

Слідство встановило, що у березні 2018 року Княгининівська сільська рада Луцького району уклала з підприємством договір про виконання робіт із будівництва міні-футбольного поля та площадок для занять спортом у Княгининку. Про це інформує пресслужба прокуратури.

Згодом посадовець тричі складав та підписував акти приймання виконаних будівельних робіт із завідомо неправдивими відомостями щодо обсягів та вартості використаних будівельних матеріалів та виробів.

На підставі підроблених документів на рахунки підприємства перерахували 723 тисячі гривень, отже бюджету Луцької міської ради завдали матеріальної шкоди в особливо великому розмірі.

У подальшому директор підприємства, знаючи, що ці кошти одержані злочинним шляхом, легалізував майже 423 тисячі гривень, перерахувавши їх на визначені банківські рахунки.

Тепер за усі ці злочини чиновник відповідатиме перед судом.

Читайте такожЗоозахисники вимагають дотримання вимог Євросоюзу щодо добробуту сільськогосподарських тварин

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром