У мерії обговорять петицію про центральний Парк відпочинку

25 Листопада 2015, 17:12
3162 Джерело: lutsk.ws

Петиція про впорядкування центрального міського парку відпочинку імені Лесі Українки набрала необхідних 300 голосів лучан, що зобов’язує міськраду розглядати звернення на виконкомі або сесії до 7 грудня.

На 25 листопада петицію мешканця обласного центру Ігоря Ляшука підписав 301 городянин. Автор звернення розмістив його 10 листопада на сайті Єдиної системи місцевих петицій в розділі «Благоустрій міста та будівництво».

У петиції йдеться: «з бюджету міста пропоную направити частину коштів на впорядкування парку. Крім центральної алеї, територія парку знаходиться в занедбаному стані. Потрібно заасфальтувати доріжки, відремонтувати сходи до річки, замінити атракціони, знайти ефективного власника для реставрації Ротонди. В ідеалі парк повинен бути поділений на зони: спортивну, дитячу, мистецьку і т.п.».

Отож тепер міськрада винесла петицію на обговорення. Далі, якщо вирішення питань, порушених у тексті петиції, вимагатиме розгляду на засіданні виконкому або сесії міської ради, виконавчий орган готуватиме необхідний проект рішення.

Затим на засідання виконавчого комітету та сесію запрошуватиметься автор петиції, який матиме можливість виступу.

Відповідь на петицію буде оприлюднена на офіційному сайті міської ради та надіслана автору не пізніше наступного робочого дня після закінчення її розгляду – тобто, 7 грудня, як вказано у супроводі до петиції.

Коментарі
25 Листопада 2015, 23:23
Відновіть *Черемшину* !!!
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром