У Луцьку зафарбували сотню інтернет-адрес з продажу наркотиків

31 Січня 2021, 14:34
У Луцьку зафарбували сотню інтернет-адрес з продажу наркотиків 2224
У Луцьку зафарбували сотню інтернет-адрес з продажу наркотиків

У Луцьку волонтери вийшли на вулиці, щоб замалювати 100 інтернет-адрес, які вказували, де можна купити наркотики.

Про це пише Суспільне.

«Лучани об'єдналися заради того, щоб позбавити місто реклами з продажу наркотиків, яку торговці залишають у вигляді написів на будинках обласного центру», – розповів співорганізатор акції Іван Гриник.

Про акцію із зафарбовування інтернет-адрес з продажу наркотиків організатори повідомили у соціальних мережах. До неї долучилось 20 волонтерів, які за власні кошти купували балончики з фарбою для того, щоб зафарбувати написи на будівлях, що містять посилання на телеграм-канали, де здійснюється збут наркотиків.

Організатор акції Іван Гриник розповів, що захід спрямований на протидію розповсюдження інформації щодо написів із рекламою наркотиків у місті. А також задля того, щоб запобігти поширенню в молодіжному середовищі інформації про інтернет-мережу з розповсюдження наркотиків.

Волонтери працювали майже у всіх мікрорайонах Луцька. Кожен вибирав собі те місце, де бачив, або ж знає про існування написів з рекламою наркотиків. Загалом волонтерами впродовж дня вдалось зафарбувати 100 таких інтернет-адрес.

Читайте такожНа Привокзальній горіла дев'ятиповерхівка


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром