У Луцьку розпочали навчатися менеджери за програмою General MBA

30 Січня 2021, 17:29
1348

Ювілейна, п’ятнадцята  група розпочала навчання у Бізнес-академії практичного менеджменту РМВА за програмою General MBA. «За парти» сіли досвідчені управлінці, менеджери та власники бізнесів.

За словами директорки бізнес-академії Тетяни Репницької,  у 2006 році в компанії для навчання і розвитку менеджменту започаткували корпоративний університет VolWest University, а 15 вересня 2009 року вже створили бізнес-академію практичного менеджменту РМВА.

«Одна з програм РМВА стала затребувана не лише для наших працівників, але й для менеджменту малого і середнього бізнесу Волині. Це програма General MBA (Master of Business Administration), програма про ефективне управління бізнесом», – розповідає керівниця.

Тетяна Репницька
Тетяна Репницька

У п’ятницю, 29 січня, стартувало навчання ювілейної, п’ятнадцятої групи. Ця група унікальна по географії, бо серед учасників програми – власники і топ-менеджери українських компаній, HR-менеджери, маркетологи з Луцька, Рівного, Львова та Житомира.

«Минулий рік для багатьох змінив пріоритети, але ми зрозуміли, що бізнес, стартапи народжуються, а головне – живуть і зростають саме завдяки постійному навчанню і розвитку», – додає Тетяна Репницька.

Олег Рабочаускас –  член ради директорів VolWest Group та автор екстрим-тренінгу зауважив, що святкувати 1 вересня у січні – це дуже класно. Він зазначив, що сподівається на швидке завершення карантину, аби усі заходи, в тому числі навчальні, можна було проводити у звичному форматі. Також він поділився своєю теорією щодо бізнесу та ідей. За його словами бізнес – це поєднувати непоєднувані речі.

Олег Рабочаускас
Олег Рабочаускас

«Це вміння складати одні й ті самі речі у різний спосіб», – переконаний він. Також управлінець додав, що новий курс – це не просто мотиваційне навчання, а знання зі штампом «Це працює».

Під час першого дня навчання тренерка з Києва Наталія Дорошенко ознайомила присутніх із розумінням емоційного інтелекту. Слухачі мали нагоду не лише прослухати теорію, а й пройти тести та на практичних вправах зрозуміти, як застосовувати це у житті та колективі.











 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром