Луцькі хокеїсти привезли «срібло» з Прикарпаття

25 Листопада 2015, 14:25
3771 Джерело: hcsparta.com.ua

У місті Калуші відбувся традиційний щорічний турнір дитячих команд між гравцями 2005/2006 років народження на Кубок «Карпатнафтохім» – луцькі хокеїсти вибороли друге місце.

У гості до господарів змагань «Калуського легіону» приїхали «Дикі коти» з Одеси, «Спартак» з Ужгорода та ДЮСШ №2 «Спарта» з Луцька, інформує ВолиньСпорт.

Турнір пройшов за такою схемою: за підсумками одноколового змагання команди визначили учасників півфінальних пар, переможені яких зіграли між собою в грі за третє місце. А переможці розіграли головний трофей.

Після кожного поєдинку журі визначало кращих гравців в складах команд-суперниць. А за підсумками змагань були вручені, крім медалей, індивідуальні призи.

Ось як зіграла на турнірі луцька ДЮСШ №2 «Спарта»:

1 тур.

«Калуський Легіон» - ДЮСШ №2 «Спарта» – 6:3. (кращий гравець Станіслав Степанюк).

2 тур.

«Дикі коти» - ДЮСШ №2 «Спарта» – 3:7. (Павло Лажнєвський).

3 тур.

«Спартак» - ДЮСШ №2 «Спарта» - 4:7. (Михайло Пташкін).

1/2 фіналу.

ДЮСШ №2 «Спарта» - «Спартак» – 6:4 (Дмитро Мосюк).

Фінал.

«Калуський Легіон» - ДЮСШ №2 «Спарта» - 2:1 (кращий гравець Андрій Демчук).

«Такої тотальної переваги, яку мала наша команда у фінального матчі, і такого тотального невезіння на моїй пам'яті ще не було. Спартанці здійснили до воріт суперника більше 30-ти атак, але тільки кидок Стаса Степанюка досяг мети», – зазначив старший тренер ДЮСШ №2 «Спарта» Дмитро Цимбал.

А от хокеїсти «Калуського Легіону» проривалися до зони луцької дружини лічені рази, проте змогли відзначитись двічі влучними кидками.

За підсумками змагань, приз кращого нападника турніру отримав Максим Боб-Харланов.


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром