У Луцьку невідомі загратували військову прокуратуру

25 Листопада 2015, 13:07
2721 Джерело: volynpost.com

Вночі у середу, 25 листопада, невідомі поставили грати на вхідні двері військової прокуратури, що знаходиться у Луцьку на вулиці Стрілецькій.

Про це стало відомо журналістам ВолиньPost з власних джерел.

Основна вимога такого протесту - припинення суду над військовими. Зокрема, на табличках написано: «УВАГА!!! Військова прокуратура Луцького гарнізону Західного регіону України ЗАКРИТА, до припинення суду над Героями України!».

Правозахисник Василь Нагорний, який відстоює у суді права не одного волинського бійця, у коментарі ВолиньPost зазначив, що як адвокат не може схвалити чи засудити таку акцію протесту, але він підтримує привернення уваги громадськості до проблеми судів над військовими:

«Навряд чи ця акція дестабілізувала роботу вйськової прокуратури, але це добре, що когось цікавить доля бійців і хтось намагається привернути увагу до цієї проблеми, навіть у такий спосіб. Ось щойно телефонував боєць - сидить в прокуратурі, думає над пропозицією угоди про визнання вини «6000 грн. штрафу чи 3 роки условки», - зазначив він.


 

Коментарі
26 Листопада 2015, 00:09
жлобам лучанам не цікава доля захісників.одному нагорному та батькам це цікаво.божого благословіння тим хто намагается захістити дітей які пережили жахіття а якісь щирий украінець матиос ще й бабла собі на новий рік зкосити хоче з героів
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром