Перевізник не бажає забезпечувати транспортне забезпечення з селом через погану дорогу

30 Червня 2017, 17:39
2363

Перевізник відмовляється відправляти маршрутки до села біля Луцька через незадовільний стан дорожнього покриття.

Під час громадського обговорення місцевої ініціативи про добровільне об’єднання територіальних громад з'ясувалося, що перевізник не дуже хоче пускати рейси маршрутки №19 до села Прилуцьке через те, що дорога перебуває у жалюгідному стані, що псує машини, повідомляє ІА Волинські новини.

Зауважимо, що між Луцьком та Прилуцьким діє договір про співпрацю, зокрема, в напрямку забезпечення громадського транспорту.

Маршрут №19 свого часу визначили як найбільш оптимальний для продовження до села. Спочатку перевізник пускав близько п'яти оборотних рейсів на день, згодом скоротив до чотирьох, наразі їх лише два.

Хоча, зі слів сільського голови Прилуцького Валентина Арчибасова, люди задоволені й тим, проте, хотіли б, щоб маршрутка їздила частіше та за оптимальнішим маршрутом. Адже рейси маршрутки №19 в часі пересікаються з автобусами №103 та 107.

Начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Анатолій Миронюк зауважив, що єдиною пересторогою перевізника є якість дорожнього покриття, зокрема, на вулиці Богуна, що в Прилуцькому.

Разом з тим, відповідно до договорів про співпрацю, вже запланований ремонт даної ділянки дороги, який має вирішити проблему.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром