Три по одному: підготовка луцької «Волині» до сезону – у розпалі

30 Червня 2017, 16:52
2256 Джерело: ФК Волинь

Навіть не знаючи, у якому дивізіоні національного чемпіонату буде грати, команда Віталія Кварцяного уже розпочала свій тренувальний збір та зіграла три спаринги.

Доки вболівальники не можуть зрозуміти, де буде грати наступного сезону команда «Волинь», а керівництво клубу ще навіть не може прокоментувати слухи місяцевої давнини про гру рівненського «Вереса» на нашому стадіоні «Авангард» (а чутки все-таки живі), сама команда уже вийшла з відпустки і навіть зіграла декілька спарингів.

Ми згадували про перший товариський матч «хрестоносців», який вони грали із «дублем» львівських «Карпат», а також відзначали присутність у складі таких гравців, як Данило Безкоровайний, Олег Марчук, Назарій Нич, Роман Ніколишин. Саме на цих виконавців поки готовий розраховувати у наступному сезоні керманич луцького клубу.

А вже 28-го червня лучани у Винниках Львівської області зіграли матч проти місцевого «Руха», який за підсумками попереднього сезону кваліфікувався до Першої ліги. На жаль, цей спаринг гравці «Волині» беззаперечно програли з рахунком 0:3.

Читайте також: Двічі «за комірець»: Боратин зберігає інтригу в чемпіонаті області з футболу

А от діставшись до свого місця зборів у Камяницю Закарпатської області, луцькі футболісти зіграли товариський матч проти словацької команди «Земплін». Завдяки голу Владислава Дмитренка волиняни мінімально перемогли суперника – 1:0.

Наступний матч команда проведе 2 липня проти першолігового МФК «Миколаїв». А от ким будемо ми – першоліговою командою чи командою елітного дивізіону – поки «таємниця семи морів»… Або семи днів тижня Віталія Володимировича…

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024