ВНУ хоче побудувати спортнивний комплекс на Світязі

27 Січня 2021, 09:06
База практик табору «Гарт» СНУ імені Лесі Українки 2576
База практик табору «Гарт» СНУ імені Лесі Українки

Волинський національний університет імені Лесі Українки хоче побудувати спортивний комплекс на базі практик табору «Гарт» на озері Світязь.  Для реалізації запланованого потрібно 20 мільйонів гривень. 

Про це розповів ректор вишу Анатолій Цьось 26 січня під час пресконференції. 

«Ми подали проєкт на Державний фонд регіонального розвитку на побудову на нашій базі на Світязі мультифункціонального спортивного комплексу майже на 20 мільйонів гривень.
Попередні конкурси ми пройшли, і я дуже сподіваюся, що Фонд регіонального розвитку буде фінансувати будівництво цього спорткомплексу», – зазначив Анатолій Цьось.

За словами очільника вузу, спорткомплекс потрібний, аби розвивати Світязький регіон з точки зору туризму та залучати спортивні команди до навчально-тренувальних зборів.

«Нині головне завдання – підтримувати і ремонтувати те, що є. Окрім того, необхідно зробити опалення, щоб ми могли приймати там відпочивальників в осінній, зимовий і весняний період», – наголосив він. 

Ректор додав, що  у будівлі на базі, що має назву «Нора борсука», уже облаштували «теплу підлогу» задля комфорту людей, які відпочиватимуть в «Гарті».
 

Читайте також: Рік на посаді: п'ять досягнень ректора ВНУ Анатолія Цьося                                                                                         

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром