«Тимчасова влада голосує дзеркально протилежно по тих питаннях, які раніше підтримувала», – депутат

29 Червня 2017, 23:50
3500 Джерело: volyn.tabloyid.com

Міська влада кардинально змінила свою думку щодо підтримки окремих питань.

Про це в Facebook повідомив депутат Луцької міської ради Павло Данильчук. Він обурений результатами пленарного засідання сесії, яке відбулось у четвер, 29 червня. 

Депутат запевняє, що тимчасова влада у місті дзеркально протилежно голосує по тих питаннях, які підтримувала ще півроку тому.

«Заблокували проект рішення моєї колеги Анни Мовяк про обов'язкові електронні тендерні закупівлі товарів і послуг, які є допороговими; не підтримали створення робочої групи експертів та краєзнавців при міській раді з питань розвитку та збереження історичного середовища. Мовляв, там треба переформатування списку кандидатів», – йдеться у дописі.

До слова, Анна Мовяк теж висловила обурення ситуацією, яка склалась.

Павло Данильчук повідомив, що майже 1,5 гектари вільної міської землі на вул. Глушець погодили для розробки проекту забудови житловим комплексом.

«Без аукціону! Бо лобіст у владній кааліції. А ви учасники бойових дій і далі отримуйте відписки про відсутність вільних земельних ділянок. З коліна практично внесені зміни в регламент роботи, які обмежують права депутатів. Адже потрібно менше заважати приймати «правильні» рішення», – пише депутат.

Обранець громади також закликав лучан думати, кого обирати на виборах. 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром